Monitorenweekend 23-25 februari 2024

35,00

 

Uitverkocht

Artikelnummer: MW-1 Categorie:

πŸš€ Duik in het Avontuur: Monitorenweekend 2024! πŸš€

Stap uit je comfortzone en laat het avontuur beginnen! Het Monitorenweekend staat voor de deur, een weekend doordrenkt met mogelijkheden, vriendschap en groei. Ben jij klaar voor een onvergetelijke ervaring?

🌟 Maak Nieuwe Vriendschappen: Leer elkaar kennen binnen een aangename en vriendschappelijke sfeer. Dit weekend draait niet alleen om monitoren, maar ook om het bouwen van knotsgekke vriendschappen. Trek je meest creatieve outfit aan en ontdek de unieke persoonlijkheden die dit weekend kleur geven.

🌈 Scherp Je Vaardigheden Aan: Het Monitorenweekend is de perfecte gelegenheid om je vaardigheden aan te scherpen in het begeleiden van kinderen en jongeren binnen een speelse context. Ontdek tips & tricks om activiteiten nog leuker te maken, leer je verder inleven in verschillende thema’s en ontdek de kunst van knotsgek verkleden. Dit alles in een ontspannen sfeer vol lachende gezichten.

🏞️ Op Ontdekkingstocht in de Natuur: Uiteraard besteden we het weekend in een groene omgeving met allerhande leuke buitenactiviteiten. Maak je reeds klaar om op een onvergetelijke tocht te gaan! Laat de stress van het dagelijkse leven achter je en omarm de natuur om je heen. Dit weekend biedt de ideale omgeving om te ontspannen, te reflecteren en geïnspireerd te raken door de schoonheid van de buitenwereld.

πŸš‘ Leer Basis EHBO: Veiligheid staat voorop! Professionele instructeurs staan klaar om je de basis van EHBO bij te brengen. Een waardevolle vaardigheid die niet alleen tijdens kampen van pas komt, maar in alle facetten van het leven. Wees voorbereid en weet hoe je adequaat kunt handelen in noodsituaties.

πŸ’° Geld Terug Garantie: We geloven in jouw potentieel als toekomstige kampleider! Daarom krijg je je inschrijvingsbedrag terugbetaald als je binnen het jaar een kamp begeleidt binnen onze werking. Een unieke kans om niet alleen te leren, maar ook direct toe te passen wat je hebt geleerd.

Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van een weekend vol avontuur, groei, en waardevolle ervaringen. Laat de wereld zien wat jij kunt bereiken!

Ben je een vrijwilliger vanuit een andere vereniging? Geen probleem!!!

Iedereen welkom!

#OntdekVerbondenheid #Monitorenweekend2023 #AvontuurBegintHier 🌟

Event Details

 

Start date: februari 23, 2024

End date: februari 25, 2024

Start time: 19:00

End time: 19:00